Shen Dent Bt.

Bemutatkozás:

shendent[eredeti]

Üdvözöljük!

A SHEN DENT Egészségügyi Szolgáltató Bt. 2001 decemberében alakult meg, és ahogy neve is tükrözi ( a shen kínaiul azt jelenti lélek) célul tűztük ki, hogy olyan légkörben és módon nyújtsunk magas színvonalú szolgáltatásokat a pácienseink számára, amely megfelel a mindenki által jól ismert ép testben ép lélek kifejezésünknek. 2002. márciusától, Budapest egy jól megközelíthető peremkerületében kellemes családiházas környéken működik rendelőnk.
Fő tevékenységünk pácienseink teljes körű fogászati szakellátása, amely felöleli a biológiai szemléletű esztétikus fogászattól a fogszabályozáson át, a szájsebészeti, implantológiai műtéteket is. Mindig törekedtünk és jelenleg is törekszünk a legmodernebb technológiák elsajátítására és alkalmazására. Legfontosabb célunk, hogy a beavatkozások a legkisebb lelki és testi megterheléssel járjanak és a lehető legkörültekintőbben történjenek.. Ennek érdekében tevékenységi körünk bővült, a MORA mikromagnetikus diagnosztikával és terápiával, amely nem csak arra ad lehetőséget, hogy a fogorvosi beavatkozások során a betegünk számára legmegfelelőbb, legjobban tolerálható fogászati anyagokat építsük be, hanem lehetővé teszi a szervezet teljes körű állapotfelmérését és kezelését is. Közérzetünket javulását nem csak orvosi szemmel vett egészségi állapotunk karbantartásával tudjuk elérni, hanem legalább ilyen fontos, és nem csak nőtársainknak, a szép és egészséges külalakunk megőrzése. Ennek érdekében bővült ellátási palettánk és a ma legmodernebb eljárásokkal végzett és rendkívül hatékony testkezeléseket is igénybe vehetik a hozzánk ellátogatók.

Kedves jelenlegi és leendő pácienseink!

Az alábbi kedvezményekkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy lélekben és testben egyaránt boldog mosollyal élvezzék a nyári napsugarakat:

Fémmentes cirkon vázú rögzített pótlások esetén 2010 áprilisáig 7% kedvezményt adunk betegeinknek, hogy mosolyuk csak az önfeledt örömöt sugározza.

Az egyedülálló SONIWHITE II. ultrahangos és hidegfényes készülékkel történő fogfehérítés esetén a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítjuk az akciónkat 2010 április végéig 10% kedvezményt biztosítunk azon betegeink számára akik csillogóbba, ragyogóbb mosolyra vágynak.

Fémmentes tiszta porcelán inlay készítése estén, amelyet a rendelőnkben működő fogtechnikai laborban a legmodernebb préskerámia technikával készítünk el, 2010 április végéig 10% engedményt adunk , így betegeink rendkivül kedvező áron juthatnak hozzá a legkorszerűbb és legprecízebb, az eredeti fogat esztétikailag tökéletesen helyreállító tömésekhez.

Egészségpénztár, üdülési utalvány és wellness ticket elfogadóhely

 

Szolgáltatások:

Teljes körű fogászati ellátást nyújtunk, amely a gyermekkortól egész életen át végig kíséri pácienseink változó igényeit. Munkánkat a legmodernebb fogászati és a komplementer orvoslás területén alkalmazott eszközök segítik.

Digitális panoráma röntgen (Cranex Novus CRA-1), mellyel pontosan felmérhető a fogak, a csontozat és az izületek jelenlegi állapota és megtervezhető a páciens számára szükséges lépések menete a rágóképesség helyreállításához és a tökéletes esztétika hatás eléréséhez, amely a fogmegtartó kezelésektől, a fémmentes pótlásokon át akár a fogbeültetésig terjedhet rendelőnkben.

Az egyedülálló (SONIWHITE II.) ultrahangos és igény szerint hideg fényes fogfehérítő készülék, amely lehetővé teszi pácienseink számára a fájdalommentes vakítóan csillogó mosoly elérését.

Lágylézer készülék, melynek segítségével a szájnyálkahártya betegségein kívül az állkapocs-izületi problémákat is gyógyítjuk.

A Mora mikromagnetikus (MORA-SUPER Bipolar) diagnosztikus és terápiás készülék, mely a szájban lévő amalgám tömések és a fémet tartalmazó pótlások oldódását méri, mellyel megállapítható a páciens toleranciája a már meglévő és a jövőben alkalmazott pótlások anyagaira, sőt a góc kutatás terén megállapítja, vajon a fog az elsődleges góc vagy valamelyik szerv helytelen működése okozta fogászati problémát.

A száj-videokamera segítségével a páciens maga is megismerheti fogazata állapotát és az elvégzett kezelések eredményét.

Igény szerint éber szedálálásos állapotban is elvégezhetjük a betegek számára kellemetlen beavatkozásokat

A gyorsabb és pontosabb ellátás érdekében fogtechnikai labor is működik a rendelőnkben.

Összefoglaló fogászati szolgáltatásainkról
– Szájhigiénés tanácsadás
– Digitális panoráma röntgen CRANEX-NOVUS
– Ultrahangos fogkő-eltávolítás
– Fogágy-betegségek gyógyítása
– Teljes körű gyermekfogászat
o Barázdazárás
o Fogszabályozás

Konzerváló fogászat
o Esztétikus tömések
o Fogbetétek (inlay)
o Fogmegtartó kezelések ( gyökérkezelés)
– Esztétikus fogászat
o Kerámia héj
o Fémmenetes korona
o Fémmentes híd (cirkonium)
o Fogékszer
– Fájdalommentes fogfehérítés
o Ultrahangos SONIWHITE II
o Hideg fényes SONIWHITE II
o Otthoni
– Hagyományos fogpótlások
o Fémkerámia korona-híd
o Kivehető pótlások
– Szájsebészet
– Fogbeültetés (implantáció)
– Éber szedált állapotban történhet bármely beavatkozás

Aktuális árlistánk megtekinthető a www.shendent.hu oldalon!

 

Telefon: +36 1 3070074

E-mail: info@shendent.hu

Web: http://www.shendent.hu

Cím: Budapest 1155 Martinovics Ignác u. 7.