Príma Patikák: szakértő, barátságos kiszolgálás, nagy választék

A Príma Patikák országszerte egyet jelentenek a szakértő, barátságos kiszolgálással, és a nagy választékkal. Budapesti gyógyszertáraink mellett számos vidéki városban is szolgáljuk a gyógyulni vágyókat, és az egészséges életmód híveit. Munkatársainkhoz nyugodtan fordulhatnak, ha vitaminokra, vény nélkül kapható gyógyszerekre, vagy az orvos által felírt termékekkel kapcsolatos tájékoztatásra van szükségük.

Az első Príma Patika megnyitásakor tudtuk már, hogy mit akarunk: a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani a hozzánk betérőknek, mindezt megfizethető, ha úgy tetszik, földhöz ragadt árakon. Ez persze nem jelenti azt, hogy gyengébb minőségű termékeket forgalmaznánk, szó sincs erről. Más gyógyszertárakkal, a versenytársaikkal szemben mi viszont már a kezdetektől fogva úgy gondoljuk, hogy az egészséges életvitel lehetőségét mindenkinek meg kell adni. Senkinek ne kelljen megvonnia magától a vitaminokat, mert az anyagi korlátai ezt nem engedik meg, mi így gondoljuk.

A kedvező ár természetesen nem elég. A minőségi szolgáltatás feltétele, hogy a vevőinket ne pusztán eladók, hanem a gyógyszerekhez és a gyógyászathoz értő szakemberek szolgálják ki. A Príma Patikákban kivétel nélkül hozzáértő, szakképzett eladókkal találkoznak a vásárlóink, akikhez bármilyen kérdéssel, vagy panasszal bizalommal fordulhatnak.

A Príma Patikákban a vényköteles- és vény nélkül kapható gyógyszerek széles választéka mellett nálunk megtalál mindent, ami az egészséges és teljes élethez elengedhetetlen. Vitaminokat, táplálékkiegészítőket és számos gyógyhatású készítményt ajánlunk vásárlóink figyelmébe. Rendszeresen meghirdetett akcióinknak hála a népszerű termékeinket még kedvezményesebben vásárolhatják meg.

A minőséget garantáló szakértelemért keresse a Príma Patikákat szerte az országban, egyre több helyen találkozhat velünk.

Budapest belvárosában az Astoria Patikát ajánljuk azoknak, akik a környéken laknak, vagy akiket a rohanó hétköznapok erre sodornak. A Múzeum körút 9. szám alatt, nem messze a metró aluljárótól és a buszmegállóktól. Munkanapokon 8 és 19 óra között várunk bárkit, aki munka előtt, vagy után, esetleg ebédidőben térne be hozzánk kiváltani a gyógyszerét, vagy csak megvenni a havi vitamin adagját.

Újpesten több helyen is van Príma Patika, de a legnépszerűbb kétségkívül az Újpest-Központtól nem messze található Árpád Patika. A barátságos gyógyszertárat autóval és tömegközlekedéssel is egyszerű megközelíteni, munkanapokon kora reggeltől egészen este 20 óráig vagyunk nyitva, de szombaton 8 és 13 óra között is várjuk a gyógyulni vágyókat.

Buda központi helyén, a Fény utcai piacon is megtalálható a szakértő gondoskodás patikája, a Fény Gyógyszertár. A piac nyüzsgésével ellentétben itt mindig nyugalom van, szakképzett gyógyszertárosaink minden esetben megtalálják az Önnek leginkább megfelelő készítményt. A piac nyitva tartásához igazodva minden hétköznap és szombaton is várjuk Önt.

A békásmegyeri lakótelepen mindenki ismeri a Zöld Béka Patikát, amely nagymértékben segíti a környéken élőket. Az átlagosnál hosszabb nyitva tartással igyekszünk hozzájárulni Békásmegyer lakóinak egészséges életmódjához, ezért hétköznap reggel 8 és este 20 óra között, valamint szombaton 8 és 13 óra között tartunk nyitva. A patika külső megjelenése is rendkívül barátságos, amit már csak kedves kollégáink tudnak fokozni.

Természetesen nemcsak Budapesten, hanem a környező városokban és vidéken is egyre több Príma Patikában győződhetnek meg arról, hogy egy gyógyszertárnak nem kell feltétlenül aranyárban adni a termékeit. Egyre több vidéki városban szeretnénk bebizonyítani, hogy egy kis kedvességgel és maximális hozzáértéssel egy patika is lehet kellemes hely.

Szentendre egyik büszkesége a helyi Príma Patika, az Ulcisia. Széles termékkínálat és egyre növekvő törzsvásárlói réteg jellemzi szentendrei patikánkat, ahol gyógyszerért ugyanúgy jöhetnek hozzánk, mint akár egy betegséggel kapcsolatos jó tanácsért. Nagy felelősség van a vállunkon, és ezzel tisztában is vagyunk, sok esetben mi tájékoztatjuk a gyógyszer adagolása felől a betegeket a szakorvos helyett, vény nélkül kapható készítmények esetében szintén a szakképzett csapatunk ad tanácsot.

A Baktay Gyógyszertár Dunaharaszti legfelkészültebb patikája, ezt bátran ki merjük jelenteni. Itt nemcsak rendkívül széles termékkínálattal, hanem felkészült alkalmazottakkal is rászolgáltunk a jó hírünkre, a Príma Patika dunaharaszti képviselője szakmailag semmiben sem marad el az ország többi Príma Patikájától.

Hatvanban, a Kossuth téren található a Főtéri Patika. A Príma Patika-lánc helyi gyógyszertára különösen nagy hangsúlyt fektet a gyógyszerek mellett a betegségek megelőzésére is. Éppen ezért már-már szokatlanul széles termékkínálattal büszkélkednek a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb, az egészséges életmódot elősegítő táplálékkiegészítők terén.

Térjen be országszerte bármelyik Príma Patikába, és nem fog csalódni, mindenhol a legmagasabb szintű szakmai követelményeknek felelünk meg, nálunk aligha találhat felkészültebb gyógyszertárakat. Közös ügyünk az egészség, ezért készek vagyunk mindent megtenni, kérdéseivel keressen minket személyesen, e-mailen, vagy telefonon.

További információk a Príma Patikák honlapján találhatók.

(2016. szeptember 20.)

__________________________

Príma Patikák korábbi cikkei:

Mit tegyünk a lejárt gyógyszerekkel?
A Príma Patikák kedvezménykártyáról…
A Príma Patikák tényleg príma patikák!
Gyógyszerbeszerzés külföldről