MORA terápia

Bemutatkozás:

MORA MIKROMAGNETIKUS DIAGNOSZTIKAI ÉS TERÁPIÁS KÉSZÜLÉK

„Minden élő szervezet összetett elektromos, következésképpen mágneses tér, mely a szervezet halálával megszűnik.”

Mind a kozmikus, mind pedig a földi világunk állandóan változó, kölcsönösen egymásra ható rezgéshalmazokból épül fel. Az emberi szervezet ezen rezgéseinek mérésén alapul a mikromagnetikus diagnosztika és terápia, mely a XX. század végének forradalmi előrelépése a gyógyításban.

A Mora terápia alkalmazása

A Mora terápia bármilyen panasz esetén ajánlott, mivel a szervezet energetikai egyensúlyának helyreállításával elősegíti a sejtek közötti akadálytalan kommunikációt, amely minden gyógymód alapja. Többek között a következő betegségek esetén nyújt segítséget a Mora terápia:

 • Ismeretlen eredetű betegségek (fejfájás, magas vérnyomás, kiütések)
 • Gócok kutatása
 • Diffúz panaszok (hasfájás, szédülés, puffadás, levertség)
 • Allergia, ekcémás bőrtünetek
 • Gombás betegségek (pl. Candida)
 • Migrén
 • Nőgyógyászati problémák (ismeretlen okú meddőség, cikluszavarok))
 • Izületi panaszok
 • Depresszió
 • Sav-bázis egyensúly helyreállítása
 • Gyakori fertőzéses megbetegedések, melynek hátterében az immunrendszer nem megfelelő működése áll
 • Keringési rendellenességek, vérnyomás problémák

Akciónk:

A MORA diagnosztika iránt való rendkívüli érdeklődésre tekintettel július végéig meghosszabbítjuk akciónkat, és a két órás állapotfelmérést 14.000 forintért végezzük pácienseink számára.

Szolgáltatások:

Állapotfelmérés
Az állapotfelmérés során információt nyerünk a szervezete egészének működéséről, a szervek állapotáról, az immunrendszer terheltségéről, a meglévő allergiákról, táplálék intoleranciáról, pollen-, fém-, és környezeti ártalmakról, esetleges gombafertőzöttségről, gyógyszerekkel szembeni érzékenységről, vitaminok-, ásványi anyagok szintjéről. A szervezet aktuális állapotát kedvezően befolyásoló anyagok tesztelése történik, melyeket a későbbi terápia során alkalmazunk (pl. homeopatikumok, Schüssler-sók, Bach-virágok, növényi kivonatok, nozódák, egyéb természetgyógyászati szerek).

Kezelés
Az állapotfelmérés eredményeképpen egyedi terápiás terv alapján történik a Mora kezelés, estlegesen kiegészítve az orvos által javasolt egyéb gyógymódokkal. A kezelés 30-60 percet vesz igénybe A páciens testének rezgései kéz- és lábelektródákon át kerülnek a Mora készülékbe. Az orvos által előírt egyedi terápiás tervnek megfelelő kezelés során a pácienst semmilyen kellemetlen hatás nem éri. A kezeléseknek nincs mellékhatásuk és bármely más gyógyító terápiával alkalmazhatóak. Az orvos előírása szerint hetente egy-két kezelés történik.

A terápia a kiválasztó szervek funkcióit a hatékony méregtelenítés érdekében felerősíti. Ez azzal járhat, hogy átmenetileg orrfolyás, köhögés, kiütések, hasmenés, gyakori vizelési inger, fokozott izzadás jelentkezik. Mint minden méregtelenítő eljárásnál, a megfelelő folyadékfogyasztás itt is kiemelt szereppel bír.
1 órás terápia 6000 Ft

További részletekért látogasson el honlapunkra: www.shendent.hu

Telefon: +36 1 3070074 E-mail: info@shendent.hu Web: http://www.shendent.hu Cím: Budapest 1155 Martinovics Ignác u. 7.