Mi a jó a szexben?

álomgyári szeretők nyomában

Megcsalta, félreértette, szerette és hű volt hozzá, amíg csak lehetett… – habzsolgatom. Minden napi szexünket megadja nekünk az összes olvasható és nézhető media. Ilyennek szeretem én is. Tudjuk, hogy ki kivel van és kit hagyott el érte. Megtudható, hogy mik a legdivatosabb szextémák és szexvágyálmok és azt is, hogy éppen ki áll a szexiség szimbólumának magaslatán. Oda bekerülni pedig nem könnyű feladat. Sok magánéletet kell hozzá kiteregetni a nagyvilágba. Közhiedelem szerint is alulbizonyított a teregetések hitelessége, de érdemes áldozni a szórakoztatás oltárán, hiszen megéri a lapírónak és az olvasónak is. Azért az nem igaz, hogy csak a sztároknak lehetnek gondjaik és világraszóló boldogságuk. Megvizsgálható hozzáértően és laikusan egyaránt, hogy mit csinál az átlagember, éppen te vagy én, szóval mi magunk, az olvasgatás és a nézelődés mellett és mi az, amit szívesen magunkévá tennénk, ha módunkban állna. Esetleg már meg is tettem, az enyém lett, esetleg a tiéd lett. Megoszthatjuk egymással és akkor mindannyian többre megyünk, mint egyedül. Ez pedig abszolút hiteles, első kézből vett átadás, mert magunkról van szó, a saját tapasztalatokról és a saját élményekről.

Tanulópénzek bankja

Ki ne fizetne a valódi tudásért? Ki ne fizetne szívesen érte? Akár szívesen akár nem, akkor is objektív értékkel bír a tudás és mint ilyen, csak hasonlóan értékes munkával szerezhető meg. Ki mit és mennyit fektet bele, olyan lesz a saját tudása. A tanulópénz formája pedig maga a saját elfolyó élet, ami már sohasem tér vissza.
Bölcs ember mondta nekem nem régen, hogy összes eddigi élete alapján állítja, hogy nincsen még egy sansz, mert nincsen egyetlen egy sem. Az emberek nem kapnak esélyt semmire. Amikor sikerül valami, azért megdolgoztak. Ritkán egyedüli az érdem, inkább sokan dolgoztak érte már előtted is és végül a te munkád is belekerült. így lett a tied is a siker. Hozzátehetném, de nem teszem, csak mert kíváncsiskodsz, hogy senkinek nem jár soha semmi. Minden amiért magad is megdolgozol, akár tudtodon kívül, nem jár neked, hanem ajándék. Mit akarok ebből kikövetkeztetni? Csak éppen azt, hogy ha akarod és nem kapod meg, hiába reklamálsz. Imádkozhatsz bárkihez, nem tettél eleget érte. Mondhatod, hogy már nem lehet többet tenni? Pedig valamiről megfeledkeztél. Másokról! Amíg nem a közösnek dolgozol, addig csak magányos vagy és tehetetlen. Egyedül pedig nagyon keveset érsz el, még neked sem lesz elegendő.

Szexben mért kelendőség

Bizonyos egyetértést mondhat magának e tény, miszerint az emberi élet vonzóságának legfőbb mércéje a vonzósággal arányos szexuális élet. Aki sokat szexel – állítják tudósok és mások, szóval sokan – az erősebb kisugárzással bír, kívánatosabb, jobban ad külsejére és általában is sikeresebb. Ne bosszankodjunk feleslegesen azon, hogy egyéb ledolgozhatatlan genetikai előnyök is segíthetik a személyes érvényesülést, mint például a szépség, az okosság és más tehetségek. A különféle tehetségek a szexet és a kívánatosságot is felerősíthetik, sőt a szexen belül is léteznek tehetségek. Ilyen például az élvezet és az élvezetnyújtás tehetsége. Nem választható szét egymástól a kettő!

Erőszakolj szerelemmel!

Miről beszélünk már! Megmagyarázandó tudom, de mindjárt felismered. Amikor megpróbálod a jó öreg élvezetre terelni a szót és arról felvilágosítani a nagyérdemű akárkiket, hogy élvezni mindenkinek jó, vitán felül csakis jó. Nem kevered bele a szomszédot, a saját életedet, az élet problémáit, hiszen azok sem cáfolják, hogy az élet jó. Akkor hirtelen előjönnek a sztorik, amik mindig valamilyen távoli ismeretlenekről szólnak. (Szóval nem hitelesek.) Ez pedig cáfolni látszik minden eddigi logikus következtetést, hogy az élvezet jó dolog. Helyette hirtelen megjelenik a szeretet, mint pajzs és a test alantas állattá silányul, amely csak szexelni képes. Hogy ez miképpen válik ketté a természetben, felfogni sem bírom, de sokak szerint abszolút így van. Miért nem romantikázol többet? Miért nem szeded le az egész rétet és ülteted el a kedvesed lába elé. Pont ott, ahol éppen álldogál az aszfalton, könnyes szemekkel, mert ma sem ő volt neked a világ közepe. Mit neki nap, hold és csillagok, soha ne nézz fel, amíg ő így szeret téged. Neki nincsen tőled orgazmusa, amit minden valamire való szex-szakember megtagad a helyi sajtóban. Sír a kedves, mert te biztosan elvárod tőle és ő már nem lesz a szemedben soha többé igazi nő. A te hitetlenséged miatt. Teljesítménykényszer alatt hozza meg tested a végleges döntést: Nem állok fel, amíg dűlőre nem jutunk ebben a kérdésben, mert csak téged szeretlek. Kedves megnyugszik és te is lankadt érdeklődéssel, de új szemmel nézed a világot. A szex nem is olyan fontos. A szerelem és a romantika a lényeg. Kit érdekel, hogy már fel sem áll. Nem kell a kísértés, adj egy antiviagrát. (Szexológustól ilyet is kérnek!) Csak most ne jöjjön erre, egy bombanő!

Kérdezd meg orvos-szexológusunktól és kérd a segítségét!
Add te is a bankot!

Dr. Tóth Emese, orvos- szexológus
az Orgazmus Szerviz Klinika vezetője

www.orgazmusszerviz.hu