Hermina Terápiás Központ

Bemutatkozás:

Magánrendelésünk reumatológiai, ortopédiai, bőrgyógyászati és neurológiai problémákkal várja pácienseit. Az eredményes és sikeres kezeléseket a cég nemzetközi szakmai múltja, valamint a modern technikai eszközök és eljárások garantálják. A teljestest-hidegterápia a világon (Japán, Németország, Csehország, Lengyelország, Ausztria stb.) már közel 20 éves múltra tekint vissza, több 100 000 elégedett pácienssel.

A központ, Magyarországon először ad helyet a teljestest-hidegterápián alapuló hidegkamrának. A kezeléseket kiegészítve az 1. emeleten került kialakításra a tornaterem, ahol -szakembereink vezetésével- cardio személyi edzéssel, gyógytornával, masszázzsal, és infrakabinnal fokozható a terápia hatása, elsősorban az ízületi problémával érkezőknél.

Minden érdeklődőt és gyógyulni vágyót szeretettel várunk!

Szolgáltatások:

Teljestest-hidegterápia

Magyarországon először!

A teljestest-hidegterápiát a hő-ingerek és azoknak az idegrendszerben az ingerlési állapotra kifejtett, ideg-reflexes összefüggései alapján fejlesztették ki.

Hatásainak alapja a csaknem egész testre való behatás, amely hirtelen történik, és maximum 3 percig tart. A terápia során a kamra kezelő részlegében kb. -100 – -110°C levegőhőmérséklet mellett a bőrfelszín hőmérséklete kb. +5°C-ra csökken. A szervezetre ható hidegsokk következtében csillapodnak a fájdalmak és beindulnak az immunrendszer öngyógyító, gyulladáscsökkentő folyamatai. Ez továbbá hozzájárul a gyorsabb izomregenerációhoz valamint nyugtatja az idegrendszert.

Telefon: +36 1 4220841 Web: http://www.hidegkamra.hu Cím: Budapest 1145 Varsó utca 21