Zöld Béka Patika

BEMUTATKOZÁS:

Békásmegyer szívében, a régió hegy felőli oldalán helyezkedik el a környék legrégebbi patikája, a Zöld Béka Patika. Az intézményt 1981-ben alapították, és bár 2014 júliusa óta Príma Patika, az évtizedes hagyományok változatlanok.

zb

A patikában jelenleg 4 gyógyszerész, valamint 3 asszisztens áll a környékbeli lakosok és az átutazóban betérők szolgálatára, emellett pedig a Patika Tükör, a Recept Nélkül, a Gyógyhír és a Babapatika szaklapokat rendszeresen járatják és térítésmentesen biztosítják betegeinknek.

A patikában korszerű pulzus-, vérnyomás-, testsúly-, testmagasság- és testtömegindex-mérő készülékek várják azon pácienseinket, akik felmérnék egészségügyi állapotukat vagy éppen életmódváltáson, egészségesebb életmód megválasztásában gondolkoznak. A készülékek mellett tanácsadással is segítik a tudatosabb életmódra vágyókat, legyen szó a megfelelő vitaminok és egyéb készítmények megválasztásáról vagy éppen a különböző egészségügyi problémákkal kapcsolatos kérdésekről.

Minden hétköznap reggel 8:00 és este 20:00 között fogadják a vásárlókat: tegye fel kérdését személyesen, vagy telefonon a +36-1/243-26-13-as telefonszámom, esetleg elektronikus úton az erikapatika@mail.pharmanet.hu e-mail címen.

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-péntek: 8:00-20:00

Telefon: +36 1 2432613

E-mail: erikapatika@mail.pharmanet.hu

Web: zoldbekapatika.hu

Cím: 1038 Budapest, Bebó Károly utca 1-3.