A Príma Patikák tényleg príma patikák!

Életünk során jó párszor előfordul, hogy kénytelenek vagyunk ellátogatni a gyógyszertárba kisebb vagy nagyobb egészségügyi panaszok miatt, esetleg éppen azért, mert szeretnénk elkerülni a betegségeket. Egy azonban biztos: sokkal kellemesebb élmény a patikába járás, ha egy olyan gyógyszertárba térünk be, ami igényes, nagy árukészlettel bír, és ahol profi munkatársak segítenek, ha szükség van rá.

Ha Príma Patikákat választja, biztos lehet abban, hogy mindezt megkapja. Nagy árukészlet áll rendelkezésre, így nem fordulhat elő, hogy nem találja meg, amit keres, vagy nem tudjuk Önnek rövid időn belül beszerezni. Felkészült, szakképzett munkatársaink minden, gyógyszerekkel kapcsolatos kérdésére pontos választ tudnak adni, és tanáccsal is szívesen szolgálnak az egyes készítményekről, amennyiben szükséges.

Széles kínálat – hosszú nyitva tartás – szaktudás

Természetesen alapvető dolog, mikor egy patikával kapcsolatos elvárásokról beszélünk, hogy legyen megfelelő árukészlete, vagyis ne történjen állandóan az, hogy szükségünk van egy adott gyógyszerre, de azt nem tudjuk megvenni, csak pár nap múlva tudják a rendelkezésünkre bocsátani. Sajnos ez a probléma sok patikával kapcsolatban fennáll, azonban a Príma Patikákra egyáltalán nem jellemző. Nagy árukészlet áll rendelkezésre, így nem csak a leggyakrabban kért gyógyszereket lehet beszerezni, hanem szinte bármit, amire szükségünk van.

Fontos egy patikával kapcsolatosan a hosszú nyitva tartás is, hiszen az embereknek bármikor szükségük lehet gyógyszerekre. Természetesen léteznek non-stop, ügyeletes patikák, de ezek mellett sem árt, ha a többi nem csak egy-két órát tart nyitva egy nap, hanem az egész nap folyamán elérhető. A Príma Patikák esetén ez természetesen adott, hosszú nyitva tartással várjuk vásárlóinkat! Szintén lényeges, hogy a gyógyszertár dolgozói kellő szakmai tudással rendelkezzenek ahhoz, hogy segíteni tudjanak szükség esetén, a Príma Patikákban ez is alapvető.

Príma Patikák

Príma Patikák – Budapest
Árpád Gyógyszertár – IV. kerület
Virányos Patika – XII. kerület
Zöld Béka Patika – III. kerület

Príma Patikák – Országszerte
Főtéri Gyógyszertár – Hatvan
Szent István Gyógyszertár – Dunaharaszti 
Ulcisia Gyógyszertár – Szentendre