A Fény Gyógyszertár az Önnek való patika!

Ha egy gyógyszertártól Ön is azt várja el, hogy könnyen és gyorsan elérhető legyen, hogy az alkalmazottak felkészültek, segítőkészek és udvariasak legyenek, akkor a Fény Gyógyszertár az Önnek való patika!

Gyógyszertárunk Budapest II. kerületében, a Lövőház utcában található, és igazán rászolgált a Príma Patika megnevezésre, ugyanis munkatársaink maximális szakértelemmel, vasárnap kivételével a hét minden napján dolgoznak azért, hogy Ön minden körülmények között a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást kaphassa meg, ha nálunk jár!

fenypatika

A Fény Gyógyszertárat nem nehéz megtalálni, ugyanis igen közel fekszik a Mamut bevásárlóközponthoz, de nincs messze a Millenáris Parktól sem, így igen forgalmas és sűrűn látogatott helyen találhat rá. Nevét a Fény utcáról kapta, ugyanis a Lövőház utca és a Fény utca kereszteződésében helyezkedik el. Mind a frekventált helynek, mind a patikában tapasztalható kedvességnek, segítőkészségnek és magas szintű szakértelemnek köszönhetően már a nyitás óta töretlen a népszerűségünk a vásárlók körében, számos olyan páciens választ minket, aki nem is a környéken él.


Nagyobb térképre váltás

A gyógyszertár mind autóval, mind pedig tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. A 2-es, vagy piros metró is a közelben tesz le, emellett a 4–6-os villamos megállója is csak néhány lépésre van a patikától, de a Széll Kálmán téren megálló buszok és villamosok sincsenek messze, emellett a 116-os és a 149 buszok szinte az ajtóban teszik le a hozzánk betérőket. Ha autóval érkezünk, és nem szeretnénk járművünket az utcán hagyni, a Mamut bevásárlóközpont ingyenes parkolójában is letehetjük, itt garantáltan biztonságban lesz, mialatt vásárolunk.

Nyitva tartásunkkal igyekszünk a dolgozó emberek napirendjéhez is a lehető legnagyobb mértékben igazodni, hétköznap ezért reggel fél 8 és este fél hét között várjuk a vásárlókat, de szombaton is nyitva vagyunk fél 8 és fél 1 között. Egyedül vasárnap tartunk szünetet, az összes többi napon megtalálhat minket! Ha kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, munkatársaink szívesen válaszolnak rájuk e-mailben a fenygyogyszertar@gmail.com címen, hogy ezzel is segítsük a minél gyorsabb gyógyulást, de ha betér hozzánk, személyesen is szívesen adunk tájékoztatást a nálunk kapható készítményekről.

Cím:  1024 Budapest, Lövőház u. 12.
Telefon/fax: +36 1 336 0282
E-mail: fenygyogyszertar@gmail.com