Jogi nyilatkozat

A www.egeszsegvilag.hu oldalon számos információs anyag található, ezek lehetnek cikkek, internetes és más jellegű hivatkozások, képek, multimédiás anyagok és reklámok. Munkánkat szakorvosok segítik, akiknek az “orvos válaszol” rovaton keresztül ön is felteheti kérdéseit, melyekre a választ ugyanott eolvashatja.

Postafiókjába küldjük rendszeresen megjelenő hírlevelünket is, amennyiben ezen szolgáltatásunk igénybevételére regisztrálta magát. Hírlevél szolgáltatásunk megfelel a mindenkori magyar törvényeknek.
Reméljük, hogy a felsorolt anyagokat ön is hasznosnak találja majd, de mindig tartsa szem előtt, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsokat. Az ön vagy más egészségével kapcsolatos kérdésekben mindig konzultáljon orvosával, a sürgős esetekben azonnal vegye fel a kapcsolatot a sürgősségi betegellátás körzetileg illetékes szerveivel.
Felhívjuk figyelmét, hogy információnk felnőtteknek, illetve szülői felügyelet alatt álló tizenéveseknek szólnak, mindazonáltal kijelentjük, hogy semmilyen, a www.egeszsegvilag.hu honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalunk.

Honlapunk egyes információi származhatnak öntől, de más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más – akár tőlünk, akár mástól származó – internetes oldalainkon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelőséget nem vállalunk.

Az egeszsegvilag.hu oldalain tilos minden olyan magatartás, amely ellenkezik a hatályos magyar vagy uniós jogszabályokkal. Az egeszsegvilag.hu jogosult a portál és a felhasználók tevékenységének figyelemmel kísérésére és szükség esetén a jogsértő, vagy nem odaillő tevékenység (bejegyzés, hozzászólás, stb.) törlésére. Súlyos jogszabálysértés észlelése esetén az egeszsegvilag.hu a hatáskörrel rendelkező hatóságot megkeresi és az érintett felhasználó regisztrációs (személyes) adatait jogosult a hatóság részére átadni.

Az egeszsegvilag.hu fenntartja a jogot, hogy bárkinek a bejegyzett tagságát, regisztrációját felfüggessze, illetve oldalait minden olyan személy elől, aki a leírtakkal össze nem egyeztethető módon jár el. Az egeszsegvilag.hu jogosult az üzleti érdekeit sértő, illetve a leírtakkal összeegyeztethetetlen információt, adatot előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolítani oldalairól. A www.egeszsegvilag.hu nem vállal felelősséget az oldalain megjelent információkkal, illetve bármilyen az oldalai látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan.

A www.egeszsegvilag.hu tulajdonosa és üzemeltetője az EQUANTUM PLUS LIMITED Magyarországi Kereskedelmi Képviselete.